Trampoliner – Nogle Interessante Fakta Om Usa ‘ s Foretrukne Motion Apparater

epic jumping..

Vælge square leddene i stedet for runde led for bedre stabilitet. Som dit barn springer til hans eller hendes hjerte indhold, er det bedre, hvis han eller hun ikke behøver at måle, hvordan trampolinen vil reagere ud fra, hvordan en anden dreng på samme trampolin bare sprang. Der var en anden part, der foregår på samme tid som vores, og det var åbne hoppe tid, så ethvert barn kunne deltage i, men der var mange gange, hvor det bare var Jammy og hans gæster at spille høvdingebold. Knogletæthed – gentagne hoppende kun sætter små mængder af stress på dine knogler, og over tid gør dem tungere, hvilket reducerer risikoen for at udvikle osteoporose og lignende lidelser.

Men en firkantet trampolin overflade giver mulighed for at bruge et specielt mønster, når arrangere springs, og dette er, hvad der skaber større hoppende kapacitet. Bøjlerne var ikke helt forordning højde, trampolineronline.dk/ så selv små drenge kunne drage fordel af trampolinen overfladen og gøre et par slam dunks! Jeg har også lavet en trampolin kage topper ud af rice krispy treats (rammen) og frugt roll-ups (bouncy overflade og dækker for rammen). Dette år Jammy ønskede en chocolate chip cookie kage som de sælger på Mrs. Felter-men da vi var allerede splurging på den part, besluttede jeg mig for at lave min egen.

Det var så let at lave (de instruktioner, der er på min chocolate chip cookie kage post) det var lige så lækker som Mrs. Felter version, og det koster en brøkdel af Mrs. Felter’ – version! Hver af dem havde tema-fester i hjemmet, og jeg svedte over alle detaljer, lige fra indretningen til spil kage til mad-og da de holdes separat fødselsdag parter for første gang nogensinde, jeg gjorde det hele to gange. Dette år, for deres 9-års fødselsdag, 3Po og Jammy igen bedt om adskilte partier, men i år har jeg besluttet at give mig selv en pause og outsource deres parter til en lokal fest sted, så alt det, jeg havde at gøre, var at bringe fødselsdag kage. Faktisk, 3Po og Jammy, og alle deres venner kan, det er der!

jeg mener, hvem kan hoppe rundt i to timer i træk, højre? For alle, der er ønsker at få dine børn til at udøve uden at det er nødvendigt at fortælle dem, at få motion, så en af de nemmeste ting at prøve og gøre, er at få dem på en trampolin. Dette, selvfølgelig, var den nemmeste del! Barnet i graven var nødt til at kravle ud, før den næste i linje kunne begynde — men Jammy fortalte mig, det var virkelig fristende at holde alle venter, mens han væltede i alt det skum (måske en del af ham stadig husker dem bolden gruber fra hans børnehave dage).

Tramp_3

jeg havde ikke lyst til at spilde dem, så jeg fyldte reagensglas med jellybeans alligevel, og fortalte Jammy de var Jumping Bønner. Men jeg gjorde tilpasse invitere til også at omfatte en foto collage af Jammy hoppe på trampoliner, på en sele, i vandet. Jammy besluttet på en fest på en trampolin park, og jeg kunne ikke gøre for det-jeg var nødt til at gøre alt, hvad jeg kunne for at passe et tema. Jeg brugte overskriften “Jumpin’ Jellybeans, Jammy er 9!”, fordi hvad ville en tema fest, uden en fængende titel, højre? Du vil komme til en rød og hvid bus, og der er den Første Ballon lige på toppen. Og heldigvis, selv om mange mennesker har haft en lignende idé og masser online er udsolgt, er der stadig et stort et, der er tilgængelig fra Argos, og det koster kun 100 kr.