Personlig Embossers: Fem Tips om køb af en Embosser, der opfylder dine behov

Salg adresse embossers, monogram embossers, bibliotek sæler og andre personlige embossers er eksploderet i de seneste par år som monogramming og tilpasning er blevet mere populære. Og eftersom efterspørgslen er steget så har antallet af muligheder for dem, der planlægger bryllupper eller blot ønsker at tilføje et personligt præg til lykønskningskort. Forstå disse muligheder og bestemme, hvad dine behov er vil gøre, at vælge den rigtige personlige embosser let. Nedenfor er fem tips, der vil sikre den personlige embosser du køber vil være den rigtige:
Forstå det udseende, du ønsker at opnå
Mange kunder tror at bruge en embosser vil skabe den samme udseende som havende noget professionelt trykt eller præget; Dette er ikke tilfældet. Kig produceret bliver anderledes og at vide, hvordan du vil færdige produkt vises vil hjælpe dig med at fastlægge, hvilken metode til at gå med. Den største fordel ved at købe en embosser er at det sparer dig penge-du bliver nødt til at gøre noget af arbejdet (som prægning hver af kuvert klapperne i hånden) men du kan gøre så mange som du ønsker, og bruge embosser årevis for at komme.
Bestemme hvad du vil prægning
Der er mange ansøgninger om specielle embossers og at vide, hvad du vil prægning vil hjælpe dig med at vælge typen af embosser, der vil virke bedst for dig. Almindeligvis præget elementer er: standardpapir, kuvert flapper (foret eller uforede), servietter (gennem alle 4 foldede lag), letvægts-karton og tyk karton.
Kommunikere dine Embosser behov til selskabet du køber fra
Der findes flere typer af embossers og hver har sine fordele og begrænsninger. Når du bestiller, Sørg for at give oplysninger om hvad din primære anvendelse vil være og finde fra virksomheden du arbejder med hvad deres embossers vil og ikke vil gøre. Dette vil spare dig for en masse tid og frustration. For eksempel, er en håndholdt embosser et godt valg hvis du vil have noget, der er mindre, for lettere opbevaring og lightweight, for bærbarhed. Men en håndholdt embosser er ikke ideelt til prægning tyk karton, fordi du ikke kunne presse skulle lave indtryk af klart. Et andet eksempel er at købe et segl for at prægning standard 20 lb. 24 lb. papir og derefter prægning servietter med det – prægning seglet er tilbøjelige til at producere små huller eller revner i en papir serviet.
Fra en fremstillingsvirksomhed perspektiv kan gravering dybde på dør justeres til at rumme forskellige overflader – en dybere gravering til tykkere papir og lysere gravering for tyndere materialer, såsom servietter. For at få den bedste embosser til dine behov er det vigtigt, at du er specifikke med den virksomhed, du bestiller fra-ellers vil du modtage embosser og derefter finde ud af, det virker ikke for hvad du ønsker at prægning.
Se hvad de prægede billedet vil se ud
Det er godt at få en idé om hvad din prægede billedet vil se ud; Dette er en unik udfordring siden sort og hvid tekst undertiden ser anderledes når det er forvandlet til en prægede billedet. Se, om den virksomhed, du arbejder med kan give prøver af embossers bliver brugt i en bred vifte af applikationer og hvis de har tæt op skud af en præget indtryk at give dig en generel idé om hvordan din prægede billedet vises. En virksomhed kan også gøre dig et “bevis”, så du kan se layoutet på din præget oplysninger. Det er vigtigt, at du læse korrektur beviset, fordi du er ansvarlig for at sikre, at de oplysninger, du giver er korrekte. De fleste virksomheder vil informere dig hvis du har for mange linjer af tekst men at se et bevis vil lade du dobbelttjekke for at sikre alt du indtastede passer.
Gå med en producent – de har hurtigere behandlingstider og er normalt billigere
Når det kommer til at vælge et selskab til at købe kan din personlige embosser fra du vælge at arbejde med en specialforretning, der videresælger embossers eller arbejde direkte med en embosser fabrikanten. Gå direkte til producenten giver dig flere valgmuligheder, når det kommer til type ansigt og layout. Prismæssigt vil en producent spare dig penge fordi omkostningerne ikke er at være mærket op speciale butik, der skal gøre deres fortjeneste på toppen af den oprindelige omkostninger af embosser. En producent vil også kunne give embosser du hurtigere fordi de kan sende embosser direkte til dig og skåret ud tid tilbringer sendes til mellemmand.
Ligegyldigt hvilket du beslutter dig, Husk, du kan vælge at arbejde med en virksomhed gennem deres hjemmeside, i en mursten og mørtel butikker eller over telefonen. Vælge, hvilken metode der fungerer bedst for dig, men husk afgiver en ordre online eller arbejder med en repræsentant over telefonen vil spare dig rejse tid frem og tilbage i butikken.
Når du køber en personlig embosser er det vigtigt at huske, at det er et specialfremstillet produkt, så at få en fuld refundering, hvis du er utilfreds ikke må være en mulighed. Det er derfor vurdere dine behov og kommunikere med det selskab du køber embosser fra er vigtigt – dette vil sikre, at du modtager en embosser, der opfylder dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.