Lad os gøre uddannelse mere interessant!

Mange HR-ledere mener, at ved at sende deres medarbejdere at deltage i eksterne kursusprogrammer, de har opfyldt deres forpligtelser. Dette er ikke den bedste situation. I denne artikel, vil jeg understrege på hvordan man kan øge interesse-niveau af dine medarbejdere, der deltager i programmet uddannelse under hensyntagen til at der er stigende kulturel mangfoldighed og it-færdigheder på arbejdspladsen.
Mødet trænerne:
Før du sender dine ansatte til et træningsprogram, bør du arrangere et forudgående møde med trænerne til at sikre, at deres program er velegnet til dine medarbejdere. Undervisere bør også tilbyde en hurtig gennemgang af træningsprogrammet og også sikre, at en grundig rapport af uddannelse resultater bør gives til dig.
Give dem varsel:
Det giver god mening at informere dine medarbejdere på forhånd om varighed og placering af uddannelsen. Dette vil give dem mere tid til at sørge for, at mine kolleger til at overtage deres opgaver og ikke Opret for meget forstyrrelser i deres afdelinger.
Hvordan programmet blev valgt:
Du skal informere dem om hvorfor træningsprogrammet vil være egnet til sit job. Dette vil efterlade et uudsletteligt indtryk, at organisationen tager de forhåbninger og behov for hver medarbejder meget alvorligt.
Check mødested:
Mange HR-ledere gør ikke den ekstra indsats i at kontrollere ud mødested for uddannelsen. Dette er afgørende, hvis deltagerne er nødt til at rejse over lange afstande i morgen at nå frem til stedet, forudsat at det ikke er holdt i kontorlokaler.
Check forfriskninger:
De fleste fuld-dages træningsprogrammer forfriskninger og det er arrangørerne pligt til at finde ud af om deltagerne spise præferencer. Ved mange lejligheder har vegetarer deres måltider på en anden placering, fordi arrangørerne ikke tog i betragtning af deres spise præferencer. Dette vil skabe et tomrum i deltagernes sammenhold under træning.
Du vil ikke være kontaktes!:
Vi har set en spirende tendens under vores corporate uddannelse, hvor deltagerne konstant kontaktes på deres mobiltelefoner. Ringmærkning af mobiltelefonen fungerer som en distraktion for resten af deltagerne og modtageren vil ikke koncentrere sig om uddannelse.
Prøve Web-baseret træning:
Som den nye arbejdsplads fremgår og arbejdstagerne forventes at omfavne ny økonomi værktøjer, bør HR-ledere være fleksibel i at indarbejde web-baseret uddannelse i deres programmer. Dette vil helt sikkert tilskynde arbejdstagerne til at forbedre deres færdigheder i at bruge internet-værktøjer og skabe mere variation i deres træning indhold.
Medarbejdere betænkning:
At sikre, at dine medarbejdere at uddannelsen du alvorligt, bør insistere på, at de sammenfatte, hvordan de har draget fordel af uddannelse og også give feedback om, hvordan uddannelse kan forbedres i fremtiden. Dette er kan i form af en præsentation eller et kort dokument til departementets hovedet. Fotografier af uddannelsesaktiviteter kan også indsættes på selskabets opslagstavle.
Casual tøj:
Mange træningsprogrammer tilskynde gruppe aktivitet og spil. Deltagerne rådes til at være klædt skødesløst, således at de kan være helt involveret med træningsprogrammet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.